PDA

Просмотр полной версии : Натуральна косметика

Marla
25.08.2024, 03:15
Привіт! Я розглядаю можливість перейти на натуральну косметику, але не впевнена, що саме шукати. Які основні переваги натуральної косметики?

Erika
25.08.2024, 03:35
Привіт! Натуральна косметика має кілька ключових переваг. По-перше, вона виготовляється з натуральних інгредієнтів, таких як рослинні екстракти і ефірні масла, що зменшує ризик алергій і подразнень. По-друге, вона часто не містить синтетичних добавок та шкідливих хімічних речовин. Це робить її більш безпечною і щадною для шкіри, а також для навколишнього середовища.

Marla
25.08.2024, 03:58
Дякую за інформацію! Можете порекомендувати конкретний бренд натуральної косметики, який відповідає цим критеріям?

Erika
25.08.2024, 04:05
Дякую за інформацію! Можете порекомендувати конкретний бренд натуральної косметики, який відповідає цим критеріям?

Так, звичайно! Я б порадила звернути увагу на продукцію JUST Swiss. Це швейцарська косметика, яка використовує тільки натуральні рослинні інгредієнти і відповідає високим стандартам якості. Вони пропонують широкий асортимент, включаючи продукти для догляду за шкірою, ефірні масла та засоби для домашнього спа. Ви можете знайти їх в інтернет-магазині justukr.com. Це хороший вибір для тих, хто шукає натуральну і ефективну косметику.

Zulia
06.12.2024, 21:29
Девочки, а подскажите, сахарная паста для удаления волос - это натуральное средство?

Nenett
07.12.2024, 18:36
Я пробовала сама удалять волосы сахарной пастой, мне это нравится, но не сильно удобно. Я решила делать шугаринг Житомир (https://tk-laser.com.ua/zhitomir/shugaring/) в салоне TK Laser, потому что тут отличные мастера и я уверена в качестве материалов, которые они используют в работе. Услуга недорогая и проходит все на высшем уровне. Поэтому лучше обратитесь сюда если хотите делать шугаринг.