Підкажіть, хто вже мав справу з купівлею електромобіля в Україні? Дуже цікавить, де реально хороший сервіс і не обманюють. Підбираю собі електрокар, але страшно натрапити на недобросовісних продавців. Особливо хочу почути від тих, хто купував нещодавно.
Підкажіть, хто вже мав справу з купівлею електромобіля в Україні? Дуже цікавить, де реально хороший сервіс і не обманюють. Підбираю собі електрокар, але страшно натрапити на недобросовісних продавців. Особливо хочу почути від тих, хто купував нещодавно.
Я купувала Volkswagen id unix (https://electro-mobility.com.ua/listing-model/id-unix/) через Electro Mobility, і все пройшло максимально комфортно: допомогли з вибором комплектації, роз’яснили всі нюанси по зарядці та сервісу, а головне — оформили все швидко і без жодних прихованих платежів. Машина просто супер — простора, тиха, економна, з купою фішок, які реально полегшують життя в місті. Якщо ще сумніваєшся, то я б однозначно радила звертатися до них.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc. Перевод: zCarot